Cameron Diaz 40 éves lett (a csitri), nyakán a midlife - és e jeles alkalomból fotósorozatot csináltatott magáról egy brit magazinnak.

"Nincs ilyen, hogy anti-aging, meg hogy öregedés-elleni ez meg az - ez egy rakás sz*r, nem lehet visszamenni az időben. Úgyhogy nekem a történet arról szól, hogy mindig a jelen pillanatot jól éljem meg, olyan jól, amilyen jól csak tudom.
Az elégedettség annyit jelent, hogy túlteszed végre magad azon, hogy az élet olyan, amilyen. Nem pedig azon siránkozol, hogy a dolgok nem passzolnak a kis szabályos skatulyádba. Most érzem magam életemben először elégedettnek. Ez olyan izgalmas.
Többet tudok ma, mint eddig bármikor.
Hálát érzek. Jobban ismerem magam. Erősebbnek érzem magam, mint valaha. És ami a fizikai részét illeti, jobban érzem magam most 40 évesen, mint annak idején 25 évesen."

Midlife és önbizalom... meg az énkép

 
Engem ezeken a képeken nem annyira a retusálás zavar, mert olvastam, hogy Cameron Diaz kimondottan sokat edz, tehát akár ki is nézhet így negyvenévesen... az agyusztálás meg más ügy, ízlés dolga, engem ez a szerelés nem zavar, amíg nem kötelező.
Nem tudom eldönteni, magabiztosságot sugároz vagy csak bizonyítani-vágyást.
Cameron Diaz: így néz ki egy negyvenéves nő

A 40 éves Cameron Diaz szexis fotói

Cameron Diaz 40 évesen szexi fotózás vállalt

Képek: TERRY RICHARDSON/ESQUIRE UK
http://www.esquire.co.uk/2012/10/cameron-diaz/