Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cameron Diaz szülinapi fotói

Cameron Diaz 40 éves lett (a csitri), nyakán a midlife - és e jeles alkalomból fotósorozatot csináltatott magáról egy brit magazinnak.

"Nincs ilyen, hogy anti-aging, meg hogy öregedés-elleni ez meg az - ez egy rakás sz*r, nem lehet visszamenni az időben. Úgyhogy nekem a történet arról szól, hogy mindig a jelen pillanatot jól éljem meg, olyan jól, amilyen jól csak tudom.
Az elégedettség annyit jelent, hogy túlteszed végre magad azon, hogy az élet olyan, amilyen. Nem pedig azon siránkozol, hogy a dolgok nem passzolnak a kis szabályos skatulyádba. Most érzem magam életemben először elégedettnek. Ez olyan izgalmas.
Többet tudok ma, mint eddig bármikor.
Hálát érzek. Jobban ismerem magam. Erősebbnek érzem magam, mint valaha. És ami a fizikai részét illeti, jobban érzem magam most 40 évesen, mint annak idején 25 évesen."

Midlife és önbizalom... meg az énkép

 
Engem ezeken a képeken nem annyira a retusálás zavar, mert olvastam, hogy Cameron Diaz kimondottan sokat edz, tehát akár ki is nézhet így negyvenévesen... az agyusztálás meg más ügy, ízlés dolga, engem ez a szerelés nem zavar, amíg nem kötelező.
Nem tudom eldönteni, magabiztosságot sugároz vagy csak bizonyítani-vágyást.
Cameron Diaz: így néz ki egy negyvenéves nő

A 40 éves Cameron Diaz szexis fotói

Cameron Diaz 40 évesen szexi fotózás vállalt

Képek: TERRY RICHARDSON/ESQUIRE UK
http://www.esquire.co.uk/2012/10/cameron-diaz/

0 Tovább

Miről ne mondj le soha

Egy újabb idézet-gyöngyszemmel indítok, de a téma nagyon jó.

"Nem azért mondunk le dolgokról, mert középkorúak vagyunk, hanem fordítva - azért válunk középkorúvá, mert lemondtunk dolgokról."

De könyörgöm, lemondani dolgokról minden életkorban és folyamatosan lemondunk, te is, én is! Lemondtunk az oviról a suli miatt, kinőttük kedvenc cipőnket és pályakezdők és szüzek se leszünk soha többé.

Van amiről szeretnél esetleg lemondani de nem lehet, és van, amiről könnyű lemondani, de nem szabad, mert csak akkor veszed észre, amikor már gáz van. 

Amiről nem mondhatsz le, még ha akarnál se

1. Nem mondhatsz le a múltadról. Nem írhatod át az emlékeket.

2. A vérmérsékletedet sem változtathatod meg. Sőt, ha eddig máshogy éltél, mint amilyen vagy valójában, itt az idő visszavedleni. Aki könyvtáros apácának született, most már végre abbahagyhatja az erőlködést, hogy stramm és aktív nőnek látsszon. És viszont. Ha könyvtáros apáca vagy, tedd fel otthon a lábadat a székre (párnázottra természetesen) és olvass ezerrel, írj naplót, nyiss könyves blogot. Ha stramm és aktív vagy, akkor viszont rajta, hívj vendéget, iratkozz be hőlégballonozni, szervezz sörözést a barátnőkkel, kollegákkal, régi osztálytársakkal.

3. Nem változtathatod meg az életkorodat. Az annyi, amennyi. Megpróbálhatsz kevesebbnek kinézni, tőlem akár a gatyádat ráköltheted, de minek is? A tested, az izmaid, a szíved, az agyad - pontosan tudják a valóságot. Légy rájuk inkább büszke, tisztábban látnak mint te.

Amiről nem szabad lemondanod

1. Nem szabad lemondanod arról, hogy úgy alakítsd az életedet, hogy az neked jó legyen. Nézd meg kicsit jobban. A világ tele van olyan középkorú emberekkel, itthon Magyarországon is, akik éppen ebben a változókori életszakaszban - így vagy úgy - de újraírták a saját sztorijukat. Nyilvánvaló hogy ők nem mondtak le erről. Nem az irreális álmokról beszélek, hanem arról, ami megvalósítható. Nagy divat az álmokról beszélni, és hogy valósítsd meg, de valójában igen kevesen vágnak bele és még kevesebbeknek sikerül. A többség ábrándozik róla és közben nem örül annak se, aminek lehetne. 

2. Ne mondj le arról, hogy észrevedd magadban és az életedben a pozitívumokat. Csak így van esélyed felismerni azokat a lehetőségeket, amelyeket éppen a változókor hoz el.  Csak így kerülheted el, hogy kiégett, megkeseredett klimaxos hp legyél, mint amilyeneket biztosan ismersz... olyan akarsz lenni? Ne tedd ezt magaddal.

3. Ne mondj le a kíváncsiságról és arról, hogy új dolgokat megtanulj. Enélkül a beszürkülés és punnyadás vár rád. 

4. Ne mondj le a barátaidról. Biztosan vannak körülötted olyan személyek, akik ismernek, mindent tudnak rólad és mégis szeretnek... Ennyi idő elteltével ezek a barátságok már bombabiztosak szoktak lenni. Kellenek emberek, akik tudják rólad, ki vagy. Ha nincsenek ilyen személyek, akkor nagyon elszúrtál valamit és itt az idő lépni - de ne a Facebook-on posztolgasd a kiskutyákat és naplementéket, meg lájkolgasd a királyi családtagokat, hanem beszélgess értelmes helyeken értelmes emberekkel - vannak ilyenek, elárulom. Mondjuk itt van mindjárt ez a blog is.

0 Tovább

Midlife: az élet közepén

blogavatar

Midlife! Nemám klimax :) A változókor lelki tünetei, élet negyven-ötvenévesen, tippek a klimax, változókor túléléséhez

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek