36 év az már midlife?

36 évesen már jön az hogy leállás, átállás?

Leállni meg átállni bármikor jó lehet, hogy ne punnyadj be és mozgásban maradj. De van amikor ez nem választás kérdése, hanem kényszer. Eleinte csak finom utalás az élettől, aztán egyre sürgetőbb. 

Ez a helyzet például a szép szexis színésznővel, aki egy ponton túl le kell hogy álljon. És ugyanígy az élsportolóval is.

De mikor van az a pont? Egy születésnap? Egy baki? Egy baleset, betegség? Vagy más jel? És honnan tudható, hogy a jel az Jel - és nem csak egy múló, még vehető akadály?

Kolonics emlékhely a Dunán

Kolonics György 36 évesen, háta mögött két olimpiai aranyéremmel vágott neki az újabb olimpiai felkészülésnek. Volt egy-két kis szédülése, de kivizsgálták úgy, ahogy csak Magyarországon egy olimpikont kivizsgálnak: nagyon. És nem találtak semmi bajt. Mégis, 2008 július 15-én, pár héttel az olimpia előtt egy edzésen a Dunán rosszul lett, még odaért a stéghez, de ott meghalt.

De hányan mások ugyanúgy döntenek mint ő, mennek tovább, minden áron.

Hiszen hogy is lehetne már leállni azzal, amiről szól az élet. 

Kolót nagyon szerették, a szurkolók is, a társak is. Az ő stégje már az övé. Emlékhellyé vált a Csepel SC telephelyén, a ráckevei Duna-ágban. A Duna felől a legszebb - onnan csak azok látják, akik, mint ő, a vízen járnak.

Csak egy hirtelen előkapott kis kamerával fotóztuk le (a képek közül kettőt megjelentetett társunk is a blogján)

Az albumot pedig (4 kép csak!) idekattintva megnézhetitek ha igaz :) Ha már ideköltözködöm a bloggal, kipróbálom ezt is - szóval a Sky Drive-ra töltöttem föl.

http://sdrv.ms/POzUvO 

Ez a Sky Drive nekem egyébként a Google Drive-ra (leánykori nevén Google Dokumentumok) hajaz - vagyis lényege hogy tartsd a dolgaidat a neten, ne a zsebedben :) Főleg ha nem egyazon gépről netezel és dolgozol, hanem van egy otthon, meg egy a munkahelyen (najó, persze persze ott nem...), aztán van hogy menni kell a nagymamához vagy az unokatesóhoz macskát etetni és kit tudja mikor jő az ihlet. Az is jópofa hogy nem kell rongyosra telepakolni e-maileket, hanem lehet albumot összeválogatni és cakli-pakli megosztani.