A szép és szexis színésznők különösen félni szoktak a negyvenes éveiktől, nézzük most, hogy beszél erről a helyzetről Halle Berry, aki most augusztus 14-én töltötte a 46-ot.

Úgy tartja, ő annyi csatát megvívott már életében, hogy a változókor már meg se fog kottyanni, és tudja, hogy meg fog birkózni vele. Szerinte az ember a korral egyre erősebb és erősebb lesz, hiszen 18-20 évesen jóformán még fel se fogja, mennyire fiatal és tapasztalatlan.

Jó lett volna pár dologra hamarabb rájönni


- Jó lett volna például, ha korán rájövök arra,  hogy a házasság nem nekem való. Rengeteg időt és szívfájdalmat spóroltam volna meg vele. Az összes lehetséges hibát elkövettem a szerelemben, őrült voltam, de ma már tisztábban látok és jobban döntök.

- Talán sokminden máshogy történik akkor is, ha lett volna egy jó férfimintám, ha apám nem hagy el minket kiskoromban. Talán hamarabb tudtam volna, hogy mit keressek a férfiakban, nem tévedtem volna ennyit, és nem a férjeimen tanultam volna meg, mit jelent a házasság.

- Nem lettem attól sem bölcsebb, hogy nagyon hamar, túl hamar jött a siker (17 évesen már amerikai tini-szépségkirálynő volt) és 18 évesen az ember persze azt hiszi, egy-két hiba és aztán minden tökéletes.

- Azt is kihagyhattam volna, ahogy fiatalon folyton bizonyítani akartam, hogy rendes kislány vagyok - ennek csak egyik oka volt, hogy mivel az én sulimban akkoriban alig járt fekete gyerek, és volt, hogy rasszista beszólásokat kaptam,  - szóval igyekeztem megfelelni.
Halle Berry 46 évesen se átlagos külsejű
Ilyen külsővel egyszerűbb a midlife, valljuk be - Halle Berry 46 évesen

Ma már...


- ennyi élettapasztalat birtokában túlkompenzálás nélkül is erősnek tudom magam érezni. Ma már élvezem minden oldalát annak az embernek, akivé lettem – a szexis énemet, az erős énemet, az intellektuális énemet, az anyai énemet, a vicces énemet… és a sebezhető énemet is.

- jól látom, mennyire abszurd az élet. Mindenki azt mondta például, hogy tökreteszem a karrieremet, ha játszom a Szörnyek keringőjében, és végül pont  azért a filmért kaptam az Oscar díjat. Aztán Macskanő szerepéért viszont a legrosszabb szereplőnek járó díjat kaptam meg... Ez a két díj, a két véglet egymás mellett ül a polcomon otthon – de ilyen abszurd az egész élet is. Lazábbnak kellene lennünk valahogy.

Halle Berry új parfümje:Closer

És még saját kölnit is piacra dob...

2012 szeptemberében jött ki az új Halle Berry parfüm
(ez már az ötödik)




Szerinted is vannak dolgok az életben, amiket jobb lett volna, ha hamarabb tudsz?
Mást léptél volna? 
Vagy egyáltalán van értelme ezeknek a kérdéseknek?

Interjú eredetije: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/woman/3519775/Halle-Berry-Growing-older-is-no-big-deal-even-in-Hollywood.html