Gordon Ramsay azzal reagálja le a midlife-ot, hogy 45 évesen elhatározta, tetoválást csináltat a hátsójára. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem akármilyen mintát tetováltat magára, hanem egy Ironman logót, mivel jövőre tervezi, hogy elindul az új-zélandi Ironman-en. A terv nem alaptalan, elvégre Gordon az utóbbi tíz év alatt tízszer teljesítette a maratoni távot, és most is keményen edz.

"Ez a gond velem. Egyszerűen szükségem van a fókuszra, a célra. Kedvelem a fegyelmet. Akkor érzem magam a legjobban, amikor nyílegyenes a pálya és abszolút egy célra koncentrálhatok." 

"Megfogadtam, hogy ha valaha is csináltatok tetoválást, az csak Ironman-es lesz."

"A tetkót oda szeretném, ahol senki se látja, a hátamra alul, épp a csípőm fölé. Nem szeretném ha a lányaim kedvet kapnának, isten őrizzen. Meg aztán elképzeltem magam 65 évesen a strandon, felveszem a fürdőgatyát, és ahogy lóg rajtam a bőr, egyszercsak előbukkan egy tetkó, szerintem az nem nézne ki túl jól. Beckham egész más, neki nem hiszem, hogy aggódnia kellene emiatt, ő még 70 évesen is jól fog kinézni."

Gordon Ramsay 45 éves

Az interjú és a kép forrása: http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/celebrity-interviews/gordon-ramsay-on-his-midlife-crisis-being-1349281

Egyébként meg így néz ki az Ironman logo egy tetkón:

Ironman tetkó

Ilyet tetováltatnak magukra azok akik teljesítik a 3,8 km úszásból, 180 km kerékpárból és 42 km futásból álló Ironman távot.