Egy férfi tollából - biztosan sokan ismeritek, de hátha van, aki nem - amúgy pedig nem lehet elégszer olvasni :)


Ahogy öregszem, egyre inkább értékelem azokat a nőket, akik 50 felett megmutatják, hogy mi a tartás, a kiegyensúlyozottság és derű.

  1. Egy nő, ha ötvenes, sosem faggat arról, hogy "Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá,  hogy mire gondolsz.
  2. Egy ötvenes nő, ha nem akar meccset nézni  veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez  kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.
  3. Egy ötvenes  nő, akii sikeresen átnavigálta magát a klimax és menopauza buktatóin, általában már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mit  akar és kitől.
  4. Az ötvenes nőnek tartása  van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendezne. Ha valami nem tetszik neki, faképnél hagy és megy a dolga után.
  5. Nem kell törnöd a fejed, hogy hányadán is állsz vele. Adott esetben simán a szemedbe mondja, hogy mocsok disznó vagy.  
  6. Ha pedig megérdemled,  gondolkodás nélkül főbelő, különösen, ha reális esélyt lát arra,  hogy megúszhatja.
  7. A nő, ha ötvenes, már nem sajnálja tőled a dicséretet. Gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Ő már tudja,  milyen érzés, ha az embert nem dicsérik.
  8. Az ötvenes nő - klimax ide, menopauza oda - éppen elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek.  Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjére is féltékeny. 
  9. A nők a korral  természetfeletti képességekre tesznek szert. Ebből kifolyólag egy ötvenes nőnek sosem  kell meggyónnod a bűneidet. Már úgyis tudja az összeset.
  10. Az ötvenes nőnek jól áll a sötétvörös rúzs. Ugyanez már nem mondható el se a  fiatal csajokról, se például a transzvesztitákról.
Nők ötven felett - a Dove már tud valamitA Dove már felfogott valamit :)